Ladataan...

Tietosuojakäytäntö

1 Henkilötietojen käsittely

1.1 Seuraavassa ilmoitamme sinulle henkilötietojen keräämisestä, kun käytät verkkosivustoamme. Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, jotka voidaan liittää sinuun henkilökohtaisesti, esim. nimi, osoite, sähköpostiosoite ja käyttäjän käyttäytyminen.

1.2 Tietosuoja-asetuksen mukainen rekisterinpitäjä on:

Praxis Herning A/S

Yritysnro Tanskassa: 18622130

Kataraistentie 7

20740 Turku

Puhelin: 02-284 2886

Sähköposti: info@7-days.fi

 

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä tai jos haluat käyttää oikeuksiasi, voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme Jesper Rasmusseniin:

Puhelin: + 45 29 99 25 82

Sähköposti: jesper@praxiswear.dk

 

2 Henkilötietojen kerääminen kun käytät verkkosivustoamme

2.1 Kun vierailet Praxis-sivustoilla, Praxis voi käsitellä tietoja IP-osoitteestasi, tietokoneestasi, laitteestasi ja selaimestasi.

2.2 Käsittelemme myös tietoja vierailustasi (esim. tietoja siitä, kuinka käytät verkkosivustojamme, kuinka navigoit niillä, millä sivuilla vierailet, katsomasi sisältö, hakusi, näkemäsi mainokset jne.) Nämä henkilötiedot saadaan evästeistä, lokitiedostoista ja muulla tekniikalla (voit lukea lisää evästeiden käytöstämme kohdasta 7.

2.3 Sivustomme puhtaasti informatiivisen käytön lisäksi tarjoamme erilaisia ​​palveluita (esim. uutiskirjeitä), joita voit käyttää, jos olet kiinnostunut. Tätä tarkoitusta varten sinun tulee normaalisti toimittaa meille lisähenkilötietoja, joita käytämme kyseisen palvelun tarjoamiseen ja joihin sovelletaan yllä olevia tietojen käsittelyperiaatteita.

2.4 Kun otat meihin yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta, tallennamme antamasi tiedot (sähköpostiosoitteesi, nimesi ja puhelinnumerosi), voidaksemme vastata kysymyksiisi. Säilytämme verkkosivustollamme kerättyjä henkilötietoja enintään 3 vuoden ajan.

2.5 Toimintamme perustana ovat oikeutetut etumme, jotta verkkosivusto toimisi optimaalisesti.

 

2.6 Verkkokauppamme käyttö

2.6.1 Jos haluat tehdä tilauksen verkkokaupastamme, on sopimuksen tekemiseksi välttämätöntä, että annat tilauksesi käsittelyyn tarvittavat henkilötietosi. Sopimusten käsittelyssä vaadittavat pakolliset tiedot on merkitty erikseen, muut tiedot ovat vapaaehtoisia. Käsittelemme meille antamiasi tietoja tilauksesi käsittelyä varten.

2.6.2 Tätä tarkoitusta varten voimme välittää maksutietosi pankkiimme.

2.6.3 Voit vapaaehtoisesti luoda asiakastilin, mikä tarkoittaa, että voimme tallentaa tietosi tulevia ostoksia varten. Kun luot tilin kohdassa "Oma tili", antamasi tiedot tallennetaan. Voit aina poistaa käyttäjätililläsi antamasi tiedot "Oma tili" -kohdassa.

2.6.4 Käsittelemme tietoja edellä mainittuja tarkoituksia varten, tiedot ovat välttämättömiä tilauksesi käsittelemiseksi.

2.6.5 Kirjanpitolain mukaan olemme velvollisia säilyttämään maksu- ja tilaustietosi 6 vuoden ajan. Oikeudellisen vaatimuksen yhteydessä voimme säilyttää henkilötietoja pidempään. Tämän ajanjakson päätyttyä tiedot poistetaan rutiininomaisesti, jos niitä ei enää tarvita sopimuksen täyttämiseksi tai aloittamiseksi ja/tai jos meillä ei ole oikeutettua etua jatkaa niiden säilyttämistä.

2.6.6 Jotta estetään kolmansien osapuolien luvaton pääsy henkilötietoihisi, erityisesti taloustietoihisi, tilausprosessi on salattu TLS-tekniikalla.

 

2.7 Uutiskirje

2.7.1 Suostuksellasi voit tilata uutiskirjeemme, jonka avulla tiedotamme ajankohtaisista kiinnostavista tarjouksistamme. Markkinoitavat tuotteet ja palvelut mainitaan suostumuslomakkeessa. Lähetämme sinulle markkinointimateriaalia sähköpostitse vain, kun olemme saaneet suostumuksesi markkinointilain sääntöjen mukaisesti.

2.7.2 Käytämme niin sanottua double-opt-in -menettelyä uutiskirjeemme tilaamiseen. Tämä tarkoittaa, että rekisteröinnin jälkeen lähetämme sinulle antamaasi sähköpostiosoitteeseen sähköpostin, jossa pyydämme sinua vahvistamaan, että haluat vastaanottaa uutiskirjeen. Jos et vahvista rekisteröitymistäsi, tietojasi ei käytetä. Lisäksi tallennamme IP-osoitteesi sekä rekisteröinti- ja vahvistusajan. Tämän menettelyn tarkoituksena on pystyä todistamaan rekisteröitymisesi ja tarvittaessa selvittämään henkilötietojesi mahdollinen väärinkäyttö.

2.7.3 Ainoa pakollinen tieto uutiskirjeen lähettämiseksi on sähköpostiosoitteesi. Vahvistuksesi jälkeen tallennamme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää uutiskirjeen.

2.7.4 Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi uutiskirjeen lähettämiseen ja peruuttaa uutiskirjeen tilauksen. Voit peruuttaa sen napsauttamalla jokaisen uutiskirjeen sisältävän sähköpostin linkkiä tai lähettämällä sähköpostin osoitteeseen: info@7-days.fi

2.7.5 Haluamme huomauttaa, että arvioimme käyttäjien käyttäytymistä lähettäessämme uutiskirjettä. Tätä arviointia varten lähetetyt sähköpostit sisältävät niin sanottuja verkkosignaaleja tai seurantapikseleitä, jotka ovat yhden pikselin kuvatiedostoja, jotka on tallennettu verkkosivustollemme. Tietoja kerätään vain pseudonyymeinä, esim. että henkilötunnusta ei ole yhdistetty muihin henkilötietoihisi ja että suora henkilökohtainen viittaus on poissuljettu.

2.7.6 Voit kieltää seurannan milloin tahansa napsauttamalla jokaisessa sähköpostissa olevaa erillistä linkkiä tai ilmoittamalla meille toisen yhteydenottokanavan kautta ja siten irtisanomalla uutiskirjeen tilauksesi.

2.7.7 Toimintamme perustana on etumme ymmärtää, miten asiakkaamme ottavat markkinointimme vastaan, ja siten parantaa markkinointia sinulle sekä muille asiakkaillemme tulevaisuudessa.

2.7.8 Kun olet antanut suostumuksesi uutiskirjeen vastaanottamiseen, säilytämme tietosi siihen asti, kunnes peruutat uutiskirjeen tilauksen tai erityisen suostumuksen mukaisesti. Tilauksen tehtyäsi tallennamme tiedot puhtaasti tilastollisesti ja anonyymisti. Tällainen seuranta ei ole mahdollista, jos olet poistanut kuvien oletusnäkymän käytöstä sähköpostiohjelmassasi. Tässä tapauksessa uutiskirjettä ei näytetä kokonaisuudessaan, etkä välttämättä voi käyttää kaikkia ominaisuuksia. Jos katsot kuvia manuaalisesti, yllä oleva seuranta tapahtuu.

Kuluttaja-asiamiehen ohjeiden mukaisesti säilytä suostumuksesi lähettää uutiskirjeitä sähköpostitse kahden vuoden kuluessa siitä, kun viimeksi käytimme suostumustasi.

 

2.8 Praxis Herning A/S:n yhteistyökumppanit ja/tai toimittajat

2.8.1 Kun olet Praxisin liikekumppani tai toimittaja tai olet liikekumppanin/toimittajan yhteyshenkilö, käsittelemme henkilötietojasi, jotka koskevat nimeäsi, yrityksesi nimeä, osoitetta, työpuhelinnumeroasi, sähköpostiosoitettasi ja arvonimeäsi sekä julkisesti saatavilla olevia tietoja sekä muita meille antamiasi tietoja.

2.8.2 Käsittelemme henkilötietoja sopimusten hallinnointiin ja tavaroiden ja palveluiden vastaanottamiseen toimittajiltamme ja kumppaneiltamme sekä soveltuvin osin asiakkaidemme kanssa tehtyjen sopimusten täyttämiseksi.

2.8.3 Säilytämme tietoja kumppaneistamme ja/tai toimittajistamme enintään 6 vuotta kirjanpitolain mukaisesti.

 

3 Henkilötietojen jakaminen

3.1 Riippuen kyseessä olevista henkilötiedoista, käsittelyn tarkoituksesta ja asiayhteydestä, johon henkilötietoja sisällytetään, voimme luovuttaa henkilötietoja kolmansille osapuolille. Luovutamme henkilötietoja keräämistämme tiedoista.

3.2 Praxis luovuttaa henkilötietosi myös tietojen käsittelijöille, kun tämä on edellytyksenä tarkoituksen toteuttamiselle. Tietojenkäsittelijämme käsittelevät henkilötietojasi vain tarkoituksiimme ohjeidemme mukaisesti.

3.3 Varmistamme, että henkilötietoja luovuttaessamme meillä on luovuttamista varten tarvittavat käsittelytiedot ja että luovuttamisella on merkitystä siihen tarkoitukseen, jota varten käsittelemme tietoja.

 

4 Henkilötietojen siirto EU:N/ETA:N ulkopuolisille maihin

4.1 Henkilötietojesi käsittelyn yhteydessä voimme siirtää tietoja EU:n/ETA:n ulkopuolelle.

4.2 Tietosuojalainsäädäntö näissä maissa voi olla lievempää kuin Suomessa ja muualla EU/ETA-alueella. Joissakin maissa Euroopan komissio on kuitenkin todennut, että tietosuojan taso on EU:n/ETA:n suojan tason mukainen. Jos siirrämme henkilötietoja maihin, joissa näin ei ole, henkilötietojesi siirto näihin EU:n/ETA:n ulkopuolisiin maihin tapahtuu Euroopan komission laatimien vakiosiirtosopimusten mukaisesti, jotka ovat erityisesti suunniteltu varmistamaan riittävän suojan taso.

4.3 Voit lukea lisää henkilötietojen siirtämisestä EU:n/ETA:n ulkopuolisiin maihin EU:n komission verkkosivuilta.

Jos haluat lisätietoja henkilötietojen siirtämisestä EU:n/ETA:n ulkopuolelle, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen info@7-days.fi.

 

5 Säilytysaika, tietojen oikeellisuus ja turvallisuus

5.1 Henkilötietojasi ei säilytetä pidempään kuin on tarpeen niiden tarkoitusten toteuttamiseksi, joita varten ne on kerätty. Kun henkilötietojasi ei enää tarvita, varmistamme, että ne poistetaan turvallisesti.

5.2 Käytäntömme on suojella henkilötietoja asianmukaisilla teknisillä ja organisatorisilla turvatoimilla.

5.3 Turvatoimien avulla varmistamme kaikkien käsittelemiemme henkilötietojen tietosuojan. Teemme säännöllisesti sisäisiä seurantatoimia politiikan ja toimenpiteiden riittävyydestä ja noudattamisesta.

 

6 Oikeutesi

6.1 Rekisteröijänä sinulla on useita tietosuoja-asetuksen mukaisia ​​oikeuksia. Jos haluat käyttää oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä.

6.2 Voit - ehdoitta ja milloin tahansa - peruuttaa suostumuksesi. Tämä voidaan tehdä lähettämällä meille sähköpostia (katso sähköposti yllä). Suostumuksen peruuttamisella ei ole kielteisiä vaikutuksia. Tämä voi kuitenkin tarkoittaa, että emme voi jatkossa vastata tiettyihin pyyntöihinne. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumuksen perusteella suoritetun työn laillisuuteen ennen sen peruuttamista. Lisäksi se ei vaikuta millään muulla laillisella perusteella suoritettuun työhön.

6.3 Voit myös - ehdoitta ja milloin tahansa - kieltää käsittelyämme, jos se perustuu oikeutettuun etuumme.

6.4 Oikeutesi sisältää myös seuraavat:

  • Pääsyoikeus: Sinulla on oikeus päästä käsiksi käsittelemiimme sinua koskeviin henkilötietoihin.
  • Oikeus oikaisuun: Sinulla on oikeus saada itseäsi koskevat virheelliset henkilötiedot oikaistuksi ​​ja puutteellisia henkilötietojasi täydennetyksi.
  • Oikeus poistaa (oikeus tulla unohdetuksi): Sinulla on erityistapauksissa oikeus saada sinua koskevat henkilötietosi poistetuiksi ennen normaalia poistamiskäytäntöä.
  • Oikeus rajoittaa käsittelyä: Joissain tapauksissa sinulla on oikeus henkilötietojesi käsittelyn rajoittamiseen. Jos sinulla on oikeus käsittelyn rajoittamiseen, voimme jatkossa käsitellä henkilötietoja - tallentamista lukuun ottamatta - vain suostumuksellasi tai siihen tarkoitukseen, että oikeudellisia vaatimuksia voidaan esittää, puolustaa tai suojella henkilöä tai tärkeitä yleisiä etuja.
  • Oikeus vastustaa: Joissain tapauksissa sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja aina, jos käsittely on tarkoitettu suoramarkkinointiin.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen: Joissakin tapauksissa sinulla on oikeus saada henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja saada nämä henkilötietosi siirrettyä rekisterinpitäjältä toiselle.

 

7 Evästeitä

7.1 Pelkästään tiedoksi tarkoitettu verkkosivuston käyttö, esim. jos et rekisteröidy tai muuten siirrä tietoja meille, keräämme vain henkilötietoja, jotka selaimesi siirtää palvelimellemme. Jos haluat nähdä verkkosivustomme, keräämme seuraavat tiedot, jotka ovat teknisesti tarpeellisia voidaksemme näyttää sinulle verkkosivustomme ja varmistaaksemme turvallisuuden:

  • IP-osoite
  • Pyynnön päivämäärä ja kellonaika
  • Aikavyöhykkeen ero Greenwichin aikaan (GMT) verrattuna
  • Pyynnön sisältö (tietty sivu)
  • Pääsyn tila / HTTP-tilakoodi
  • Siirrettävän tiedon määrä kussakin yksittäistapauksessa

Verkkosivusto, jolta pyyntö tuli

  • Selain
  • Käyttöjärjestelmä ja sen käyttöliittymä
  • Selainohjelmiston kieli ja versio.

7.2 Yllä olevien tietojen lisäksi evästeitä tallennetaan tietokoneellesi, kun käytät verkkosivustoamme. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan kiintolevyllesi käyttämäsi selaimen yhteydessä ja jotka tarjoavat evästeen asettaneelle osapuolelle (tässä tapauksessa meille) tiettyjä tietoja. Evästeet eivät voi suorittaa ohjelmia tai siirtää viruksia tietokoneellesi. Niiden tehtävänä on tehdä Internet-palvelusta kokonaisuutena käyttäjäystävällisempi ja tehokkaampi.

7.3 Evästeitä koskevat tiedot:

a) Tämä verkkosivusto käyttää seuraavan tyyppisiä evästeitä, joiden laajuus ja toiminnallisuus selitetään alla:

  • Väliaikaiset evästeet (tätä tarkoitusta varten b)
  • Pysyvät evästeet (katso c).

b) Väliaikaiset evästeet poistetaan automaattisesti, kun suljet selaimen. Näitä ovat erityisesti istuntoevästeet. Näihin on tallennettu ns. istuntotunnus, jolla voidaan linkittää selaimen eri pyyntöjä yhteiseen istuntoon. Tämän avulla voit tunnistaa tietokoneesi, kun palaat sivustollemme. Istuntoevästeet poistetaan, kun kirjaudut ulos tai suljet selaimen.

c) Pysyvät evästeet poistetaan automaattisesti tietyn ajan kuluttua, joka voi vaihdella evästeen mukaan. Voit poistaa evästeet selaimesi suojausasetuksista milloin tahansa.

d) Voit määrittää selaimesi asetukset mieltymystesi mukaan ja esim. kieltäytyä hyväksymästä evästeitä kolmansilta osapuolilta tai kaikkia evästeitä. Huomaa, että et ehkä voi käyttää kaikkia tämän verkkosivuston ominaisuuksia.

e) Käytämme evästeitä tunnistaaksemme sinut myöhemmillä vierailuilla, jos sinulla on tili meillä. Muuten sinun on kirjauduttava sisään jokaisella käynnillä uudelleen.

7.4 Toiminnan perustana on oikeutettu etumme, että verkkosivusto on hyödyllinen ja toimii optimaalisesti.

 

7.5 Tilastot verkkosivuilla

Käyttää Google Analyticsia

7.5.1 Siltä osin kuin olet antanut suostumuksesi, tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsia, Google LLC:n tarjoamaa verkkoanalytiikkapalvelua. Vastuullinen palveluntarjoaja EU:ssa on Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti ("Google"). Google Analytics käyttää "evästeitä", jotka ovat tietokoneellesi sijoitettuja tekstitiedostoja, jotka auttavat verkkosivustoa analysoimaan, kuinka käyttäjät käyttävät verkkosivustoa. Evästeen tuottamat tiedot verkkosivuston käytöstäsi välitetään ja tallennetaan Googlen palvelimille Yhdysvalloissa. Jos IP-osoitteen anonymisointi on kuitenkin käytössä tällä sivustolla, Google katkaisee IP-osoitteesi EU:n jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousaluesopimuksen sopimusvaltioissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite välitetään Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja lyhennetään siellä. Tämän verkkosivuston ylläpitäjän puolesta Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi, laatiakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta ja tarjotakseen muita verkkosivuston toimintaa ja Internetin käyttöpalveluita verkkosivuston ylläpitäjälle.

7.5.2 Selaimesi osana Google Analyticsia lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin.

7.5.3 Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsia laajennuksella "_anonymizeIp ()". Tämä tarkoittaa, että IP-osoitteita käsitellään lyhennetyssä muodossa, mikä tarkoittaa, että niitä ei voida linkittää tiettyyn henkilöön. Jos sinusta kerätyt tiedot koskevat henkilöä, tämä suljetaan pois välittömästi ja henkilötiedot poistetaan välittömästi.

7.5.4 Voit kieltäytyä evästeiden käytöstä valitsemalla sopivat asetukset selaimessasi, mutta muista, että jos teet tämän, et ehkä voi käyttää kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja. Lisäksi voit estää evästeen tuottamien ja verkkosivustosi käyttöön liittyvien tietojen (mukaan lukien IP-osoitteesi) keräämisen Googlelle ja Googlen näiden tietojen käsittelyn lataamalla ja asentamalla selainlaajennuksen, joka löytyy osoitteesta seuraava linkki: http: //tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en_US.

7.5.5 Oikeusperusta ja mahdollisuus peruuttaa tämä käsittely on suostumuksesi (tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta).

7.5.6 Lähettämämme ja evästeisiin linkitetyt tiedot poistetaan automaattisesti 14 kuukauden kuluttua. Tietojen, joiden säilytysaika on vanhentunut, poistaminen tapahtuu automaattisesti kerran kuukaudessa.

7.5.7 Käytämme Google Analyticsia analysoidaksemme ja parantaaksemme säännöllisesti verkkosivustomme käyttöä. Kerättyjen tilastojen avulla voimme parantaa tarjontaamme ja tehdä siitä kiinnostavampaa sinulle käyttäjänä. Vieraillessasi verkkosivuilla mm. seuraavat tiedot:

  • avaamasi sivut, "napsautuspolku".
  • Saavuttaa "sivuston tavoitteet" (tulokset, kuten uutiskirjeen tilaukset, lataukset, ostot)
  • käyttäjän käyttäytyminen (esim. napsautus, taukoaika, poistumisprosentti)
  • likimääräinen sijaintisi (alueesi)
  • IP-osoitteesi (lyhennettynä)
  • tekniset tiedot selaimestasi ja käyttämistäsi laitteista (esim. kieliasetus, näytön tarkkuus)
  • Viite-URL-osoite (minkä verkkosivuston kautta / minkä mainosvälineen kautta tulit tälle verkkosivustolle)

7.5.8 Tietojen vastaanottajat ovat:

Google Dublin, Google Ireland Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti, Faksi: +353 (1) 436 1001

tietojen käsittelijänä. Olemme tehneet Googlen kanssa tietojenkäsittelysopimuksen tätä tarkoitusta varten. Kaliforniassa Yhdysvalloissa sijaitseva Google LLC ja mahdollisesti Yhdysvaltain hallitus voivat käyttää Googlen tallentamia tietoja. Ei voida sulkea pois mahdollisuutta, että tietoja siirretään Yhdysvaltoihin.

7.5.9 (Lisätietoja Google Analyticsin käyttöehdoista ja tietosuojasta löytyy Googlesta osoitteesta https://marketingplatform.google.com/about/analytics/terms/en/

 

7.6 Verkkomarkkinointi

Käyttää Google Adwords -konversiota

7.6.1 Käytämme Google Adwordsia kiinnittääksemme huomiota houkutteleviin tarjouksiimme ulkoisilla mainosmediaa käyttävillä verkkosivustoilla (ns. Google Adwords). Voimme määrittää, kuinka onnistuneita yksittäiset mainostoimet ovat suhteessa mainoskampanjoiden tietoihin. Tällä tavoin olemme kiinnostuneita näyttämään sinulle sinua kiinnostavia mainoksia, tekemään sivustostamme sinulle kiinnostavamman ja saamaan kohtuullisen laskelman mainontakuluista.

7.6.2 Google tarjoaa nämä mainokset niin kutsuttujen "mainospalvelimien" kautta. Tätä tarkoitusta varten käytämme mainospalvelimien evästeitä, joiden avulla voidaan mitata tiettyjä menestymisen mittausparametreja, kuten mainosten näyttämistä tai käyttäjien napsautuksia. Jos käytät verkkosivustoamme Google-mainoksen kautta, Google Adwords tallentaa evästeen tietokoneellesi. Nämä evästeet menettävät yleensä voimassaolonsa 30 päivän kuluttua, eikä niitä ole tarkoitettu tunnistamaan sinua henkilökohtaisesti. Ainutlaatuinen evästetunnus, mainosten näyttökertojen määrä sivustoa kohden (tiheys), viimeisimmät näyttökerrat (konversion jälkeisten tulosten kannalta merkityksellinen) ja kieltäytymistiedot (osoittavat, että käyttäjä ei halua enää ottaa yhteyttä) tallennetaan yleensä analytiikkaarvoina ​tälle Cookielle.

7.6.3 Näiden evästeiden avulla Google voi tunnistaa selaimesi. Jos käyttäjä vierailee tietyillä AdWords-asiakkaan verkkosivuston sivuilla eikä hänen tietokoneelleen tallennettu eväste ole vielä vanhentunut, Google ja asiakas voivat havaita, että käyttäjä on napsauttanut mainosta ja hänet on ohjattu tälle sivulle. Jokaiselle AdWords-asiakkaalle on määritetty erilainen eväste. Tästä syystä evästeitä ei voida seurata AdWords-asiakkaiden verkkosivustojen kautta. Emme kerää tai käsittele henkilötietoja edellä mainittujen mainontatoimenpiteiden yhteydessä. Hyväksymme vain tilastolliset arvioinnit Googlelta. Näiden arvioiden avulla voimme nähdä, mitkä käytetyistä mainonnan toimenpiteistä ovat erityisen tehokkaita. Emme etenkään saa mitään lisätietoa mainosvälineen käytöstä, emmekä etenkään pysty tunnistamaan käyttäjiä näiden tietojen perusteella.

7.6.4 Käytettyjen markkinointityökalujen ansiosta selaimesi muodostaa automaattisesti suoran yhteyden Googlen palvelimeen. Meillä ei ole vaikutusta Googlen tällä työkalulla keräämien tietojen laajuuteen ja jatkokäyttöön, ja siksi ilmoitamme sinulle parhaan tietämyksemme mukaan: AdWords-konversioiden integroinnin kautta Google saa tiedon, että olet käynyt vastaavassa osiossa, verkkosivustolla tai napsauttanut mainostamme. Jos olet rekisteröitynyt Googlen palveluun, Google voi määrittää tilisi vierailijalle. Vaikka et olisi rekisteröitynyt Googleen tai et olisi kirjautunut sisään, on mahdollista, että palveluntarjoaja voi hakea ja tallentaa IP-osoitteesi.

7.6.5 Voit estää osallistumisen tähän seurantamenettelyyn eri tavoilla:

a) säätämällä selainohjelmistoasi vastaavasti, erityisesti kolmannen osapuolen evästeiden estäminen johtaa siihen, että et saa kolmannen osapuolen mainoksia;

b) Poistamalla tämän asetuksen evästeitä poistaessasi poistamalla tulosseurantaevästeet käytöstä asettamalla selaimesi estämään verkkotunnuksen "www.googleadservices.com" https://www.google.de/settings/ads evästeet.

c) poistamalla käytöstä "Aboutads.info/choices" -linkin kautta "Aboutads.info/choices" -kampanjaan sisältyvien palveluntarjoajien kiinnostukseen perustuvat mainokset poistamalla tämän vaihtoehdon, kun poistat evästeet;

d) poistamalla ne pysyvästi käytöstä selaimessasi Firefox, Internet Explorer tai Google Chrome osoitteessa http://www.google.com/settings/ads/plugin. Huomaa, että tässä tapauksessa et ehkä voi hyödyntää kaikkia tämän tarjouksen ominaisuuksia.

7.6.6 Oikeutesi ja mahdollisuutesi peruuttaa tämä tietojenkäsittely on suostumuksesi

7.6.7 Jalostusyritykset:

Google Ireland Limited, Google Building Gordon House, 4 Barrow Street, Dublin D04 E5W5, Irlanti

Napsauta tätä lukeaksesi tietojen käsittelijän tietosuojakäytännön http://www.google.com/intl/de/policies/privacy/

Napsauta tätä palauttaaksesi kaikki verkkotunnuskäsittelijät https://safety.google/privacy/privacy-controls/