Ladataan...

Kauppaehdot

Hinnat

Hintamme ovat EUR-hintoja sisältäen 24% arvonlisäveron, tullit, verot jne.

 

Maksu

Voit maksaa Visalla, Visa Electronilla, MastrCardilla ja Eurocardilla. Maksukorttien käyttö on sinulle ilmaista. Maksettavaa summaa ei siirretä tililtäsi ennen kuin tilaus on lähetetty. Hyväksymääsi summaa suurempaa summa ei voida koskaan siirtää.

 

Toimitus

Pyrimme käsittelemään kaikki tilaukset 3 arkipäivän kuluessa. Suuremmat tilaukset (klinikoiden, laitosten, yritysten yms.) toimitetaan sovitun ajan mukaan.

Yksityisasiakkaiden on maksettava luottokortilla. Maksat vain 12 euron toimituskulun.

Ulkomaat: ulkomaille lähetevissä lähetyksissä sovelletaan postin hintoja painon mukaan.

 

Turvallisuus

Kaikki henkilötiedot on suojattu vahvalla SSL-salauksella siirron aikana meille. Korttitiedot lähetetään suoraan PBS:lle, joten me tai kukaan  muukaan ei voi lukea tai kopioida niitä.

 

Henkilötietopolitiikka

Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti, eikä niitä jaeta muiden kanssa. Ostotietoja säilytetään 2 vuotta takuutapausten oikean käsittelyn varmistamiseksi. Käytämme evästeitä verkkosivuston ja sen toimivuuden optimointiin, mikä tekee vierailusta mahdollisimman helpon sinulle. Voit poistaa evästeitä tietokoneeltasi milloin tahansa, poistotapa riippuu selaimestasi. Käytämme lokitilastoa, joka tarkoittaa, että tilastojärjestelmä kerää tietoja, jotka voivat antaa tilastollisen kuvan siitä, kuinka monta kävijää meillä on, mistä he tulevat ja mihin verkkosivustolle se on jätetty jne. Lokitilastoja käytetään vain optimoimaan Praxis:in toimivuutta.

 

Turvallisuutesi

Tietojasi (mukaan lukien sähköposti) ei jaeta muiden kanssa ja ovat ainoastaan Praxis:in tiedossa. Sinulla on aina 14 päivän täysi palautusoikeus. Palautusoikeus edellyttää, että tuotetta ei ole käytetty. Sinulla on aina Suomen tavarakauppalain mukaan 2 vuoden takuu. Tietoja säilytetään 2 vuotta takuutapausten oikean käsittelyn varmistamiseksi.

 

Vahvistus

Saat vastaanotto-/tilausvahvistuksen maksuprosessin ja lähetyksen viimeisenä vaiheena sähköpostiisi. Vastaanotto-/tilausvahvistus on tallennettava mahdollista myöhempää käyttöä varten.

 

Sähköinen markkinointi ja uutiskirjeet

Saat sähköisen markkinoinnin aineistoja ja uutiskirjeitä sähköpostitse vain, jos olet sitä aktiivisesti pyytänyt. Saat markkinointimateriaalia myös Praxis:in säännöllisen postin kautta.

 

Palautus-/peruuttamisoikeus

Praxis noudattaa luonnollisesti kaikkia sähköistä kaupankäyntiä koskevia lakeja ja kuluttajasääntöjä ja usein enemmänkin. Tilauksella on lain mukaan 14 päivän peruutusoikeus sekä myönnämme lisäksi 14 päivän palautusoikeuden.

Palautus ja vaihto on helppoa: Täytät vain palautuslomakkeen ja sitten tavarat palautetaan postissa. Jos haluat saada rahasi takaisin, tämä tehdään pankkisiirrolla tai palauttamalla luottokortillesi, ja rahat ovat käytettävissä tililläsi muutaman työpäivän kuluttua. Palautus tehdään heti, kun meillä on palautuksesi. Tavarat on pakattava asianmukaisesti - viallisen pakkauksen aiheuttamat vahingot voivat johtaa oikeuksista luopumiseen.

Huom, asiakas kattaa postikulut. Huomautus! Emme ota vastaan postiennakolla lähetettyjä lähetyksiä.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa, sinun on käytettävä palautuslomakettamme - joka sisältyi pakettiisi.

Huom: Erikoistilauksilla tai brodeeratuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

 

Takuu

Praxis:in ostoksilla sinulla on luonnollisesti 24 kuukauden takuu. Tämä tarkoittaa, että voit joko vaihtaa tai palauttaa tuotteen tilanteen mukaan. Edellytyksenä, että valitus on perusteltu ja että vika ei ole syntynyt tuotteen epäasianmukaisen käytön tai muun haitallisen käyttäytymisen seurauksena.

Sinun on ilmoitettava "kohtuullisessa ajassa" sen jälkeen, kun olet huomannut vian tuotteessa. Jos ilmoitat vian kahden kuukauden kuluessa, valitus on tehty ajoissa. Jos valitus on perusteltu, hyvitämme tietenkin (kohtuulliset) toimituskulut. Muistakaa pitää kuitti. Perusteettomista valituksista peritään tutkintamaksu ja toimituskulut. Tuote lähetetään takaisin postipakettina: Praxis, Kataraistentie 7, 20740 Turku.

 

Vastuuvapauslauseke

Pidätämme vapauden paino- ja hintavirheiden, alv- ja veromuutosten sekä toimitusvirheiden varalta. Tuotteiden ostosopimukset katsotaan lopullisiksi, kun työntekijä on käsitellyt tilauksen. Kaikki tarjoukset ovat voimassa niin kauan kuin varastoa on saatavilla. Neuvonnassa pidätämme vastuun, sillä asiakas saattaa kokea tuotteen erilaisena olosuhteiden perusteella, joista emme ole tietoisia.