Ladataan...

Praxis tietoa

Vaatteiden ja jalkineiden ensisijainen toimittaja

 

Visio: "Luonnollinen valinta"


Visiomme on tulla luonnolliseksi yritysvaatevalinnaksi asiakkaille, joille mukavuudella, istuvuudella, suunnittelulla, laadulla ja hinnalla on merkitystä.

 

Missio: "Haluamme tehdä asiakkaidemme päivästä miellyttävän"


Tehtävä on juuri sitä, mitä ajattelemme, sanomme ja teemme Praxis:issa. Ennen kaikkea se tarkoittaa, että tarjoamme työvaatteita ja jalkineita, joissa mukavuus, istuvuus, muotoilu ja laatu yhdistyvät samassa mukavassa tuotteessa. Toiminta-ajatuksena on kuitenkin kyse myös siitä, että kehitymme yksittäisen asiakkaan tarpeisiin – oli kyse sitten eri materiaaleista tai suurista tai pienistä yrityksistä.

Lisäksi tärkeä osa toiminta-ajatustamme on luoda yleinen kehys, joka helpottaa päivääsi – esimerkiksi tilaamista, toimitusta, maksamista jne.

 

Historia


Alusta asti olemme keskittyneet laadukkaiden vaatteiden ja jalkineiden suunnitteluun ja valmistukseen. Näin olemme saavuttaneet sen, mitä meistä on tullut - yksi johtavista vaatteiden ja jalkineiden toimittajista koko sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla - mistä olemme tietenkin hyvin ylpeitä.

Tuotteisiimme käytetyt materiaalit on valittu huolellisesti ja ne ovat markkinoiden parhaita. Lisäksi etsimme jatkuvasti uusia, jännittäviä materiaaleja, aivan kuten suunnittelijamme kehittävät jatkuvasti uusia tuotteita, jotka voivat olla toiminta-ajatuksemme mukaisia ja tarjota asiakkaillemme miellyttävän päivän.

Praxis on perustettu vuonna 1995 ja sen pääkonttori sijaitsee Tanskan tekstiilipääkaupunkissa Herningissä. Tanskan myynnin lisäksi viemme Islantiin, Norjaan, Ruotsiin, Suomeen, Saksaan, Alankomaihin/Belgiaan, Grönlantiin ja Färsaarille.

Lisävaihtoehtona yritysasiakkaillemme meillä on laaja valikoima vapaa-ajan- ja profiilivaatteita, joissa tarjoamme laajan valikoiman fleece- ja softshell-takkeja, vapaa-ajan jalkineita jne. Profiilivaatteiden avulla yritykset voivat profiloitua omalla logollaan (soita ja kuule lisää).

 

Ota yhteyttä


Olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä kysymyksillä tai kommenteilla sähköpostitse tai puhelimitse.
Sähköpostitiedusteluihin palaamme 24 tunnin kuluessa, useimmiten lyhyemmässäkin ajassa.

Praxis
Kataraistentie 7
20740 Turku

Y-tunnus: FI22 499 789
Pankkiyhteys: Säästöpankki
Tilinumero: 4355 0010 095126

Sähköposti: info@7-days.fi

Asiakaspalvelu: Puh. 044 550 8809