Ladataan...

Praxis tietoa

Miksi 7days?

 

Laatu
Pitkäikäisyys on ensimmäinen askel kohti kestävää kehitystä. Arvostamme työtä omassa tuotantolaitoksessamme, jonka laadun pystymme takaamaan ja joka ylittää huuomattavasti kansainväliset standardit. 

Mukavuus
Ihoystävälliset kankaat ja räätälöidyt leikkaukset takaavat poikkeuksellisen korkean käyttömukavuuden ja antavat maksimaalisen liikkumisvapauden. Lähes kaikki tuotteet kestävät vähintään 60° pesun. 

 

Toiminnallisuus
Mukavuus, istuvuus ja käytännölliset yksityiskohdat ovat yhtä tärkeitä kuin hengittävyys ja kulutusta kestävät kankaat. Tuotteet kestävät suurta rasitusta sekä kuumina että kylminä päivinä. 

Design
Meille tyyli ja toiminnallisuus kulkevat käsi kädessä. Innovatiiviset kankaat ja leikkaukset takaavat maksimaalisen mukavuuden jättäen tarpeeksi liikkumatilaa. 

Kestävyys
Melkein kaikki vaatteemme ovat suunniteltu ja valmistettu 7days:illa. Yhteisvastuujärjestelmä amfori BSCI varmentaa kestävyyden ja sosiaalisen
oikeudenmukaisuuden. Tuotantomme saavuttaa korkeimmat kansainväliset standardit.

Palvelu
Kysymyksissäsi ja ehdotuksissasi koskien valikoimaamme sekä henkilökohtaisia tietojasi koskevissa kysymyksissä ota yhteyttä helposti ja kätevästi puhelimitse. 

Yksilöllisyys
Halutessasi voimme antaa vaatekappaleellesi erittäin persoonallisen ilmeen ja tehdä siitä sinun näköisesi brodeeratulla logolla tai tekstillä yksilöiden - laadukkaasti. 

 

Intohimo laatuun
Heti alusta lähtien meillä on ollut yksi perusajatus. Kuinka voimme auttaa ihmisiä sitoutumaan ja
olemaan entistä enemmän tyytyväisiä terveydenhuollossa ja muissa vaativissa tehtävissä? Vastaamme tähän: Vaatteillamme, jotka ovat niin mukavat, ettei niitä edes halua ottaa pois. Koska ne yksinkertaisesti sopivat niin hyvin ja oma persoonallisuus tulee niissä hyvin esille. Oletpa sitten työpäivän alussa tai lopussa - 7Days vaatteet istuvat aina hyvin. 

Tyylikäs muotoilu kestävästi toteutettu
7Days vaatteet eivät vain tee työelämästäsi käytännöllisempaa, vaan myös tyylikkäämpää. Tuotteiden laaja värivalikoima tuo vaihtelua, kun taas tyylikkäät yksityiskohdat korostavat yksilöllistä ilmettä. Innovatiiviset kankaat, leikkaukset ja toiminnot mahdollistavat liikkumavapauden ja tarjoavat maksimaalisen suorituskyvyn. Juuri oikea valinta kaikille, jotka tekevät suuria asioita joka päivä suurella sydämellä ja ovat siitä ylpeitä.

Olemme erittäin ylpeitä siitä, kuinka kehitämme vaatteitamme sinulle. Mallistomme on omien suunnittelijoidemme suunnittelema ja tuotteita valmistetaan mm. omassa tuotantolaitoksessamme (yli 150 työntekijää). Kestävä ja sosiaalisesti oikeudenmukainen tuotanto, joka on saanut Amfori BSCI:n hyväksynnän ja joka täyttää korkeimmat kansainväliset standardit, tuottaa sinulle täydellisen asun suurella sitoumuksella ja intohimolla. Meille kestävä kehitys alkaa pitkäikäisyydestä. Ainutlaatuista se,että tuotteet voidaan pestä 60° tai jopa 95° lämpötilassa ja että ne tuntuvat pesujen jälkeen edelleen samalta kuin ensimmäisenä käyttöpäivänä. Juuri laatumme on selkeä lupauksemme siitä, että vaatteesi täyttävät korkeimmatkin vaatimukset. 

Ainulaatuinen kuin sinä
7Days:in avulla sinulla on mahdollisuus käyttää ammattitaitoamme. Yksilöllinen ulkomuoto logollasi tai tekstilläsi kirjailtuna. Personoidut vaatteet lisäävät persoonallisuutta ja erottuvuutta. Neuvomme ja autamme mielellämme sinua valitsemaan parhaan asun - itsellesi tai koko tiimillesi. Yksinkertaisesti vain kerro meille ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun 044 5508809.

Aina täällä sinua varten
Puhelimella tai sähköpostilla: Olemme kanssasi ja annamme mielellämme osaavia neuvoja ja inspiraatioita. Verkossa tavoitat meidät 7 päivää viikossa, päivällä ja yöllä sosiaalisen median kanavillamme. Tule osaksi jatkuvasti kasvavaan yhteisöömme. Meille te kaikki olette sankareita ja myös syymme tehdä parhaamme joka päivä. 

        proud member ofamfori - trade with purpose